Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandraren

vi som vandrar kommer nog aldrig att stanna
det är vårt rastlösa barn som driver på

vår inre indian som vill skjuta pilar
vart hon än går

ni som stannat, ni blinda
vart tog ert barn vägen

tappade ni henne på stigen
den alltför smala

lämnade ni henne själv i den heta öknen
som sen blev kall och mörk

gå tillbaka, följ dina fotspår
det kan hända att hon sitter kvar

och bygger ett sandslott till himlen




Fri vers av Vertde Phtalo
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-25 23:43



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Viktiga tankar, en fråga och en varsam uppmaning. fint
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Vertde Phtalo