Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Jag drömde eller
var jag kanske vaken

drömmen kanske är verklighet
eller är verkligheten drömmen

jag vet inte, vet inte mycket
men jag känner

kan smaka
kan lukta

så jag kanske vet något iaf
något som alla med sorg bär på

livet.

tror det är viktigt att leva
om leva är det enda man kan

finns för många levande döda
så jag fortsätter

kämpar emot den blöta asfalten
och dropparna som tårar i nacken

jag lever.




Fri vers av Vertde Phtalo
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-27 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vertde Phtalo