Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röd

så vacker när du gråter
så vacker när du skrattar
så vacker när du skriker
så vacker när du sjunger
himlen blöder
dränker jorden
explodera
färga mig röd




Fri vers av Martin Eld
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-02 14:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller då att fånga delar av det bitarna man gillar bäst då!
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Martin Eld