Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

staty

jag har många namn
flera tusen
kanske mer
bokstäverna börjar ta slut
kan du bygga mig en staty
om jag hittar dig




Fri vers av Martin Eld
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-10 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Eld