Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1234

ge mig en sexa whiskey
och en tolva blues
ta avstånd
jag är fågel
jag är fisk
men aldrig mer mittemellan
gud och djävulen
jesus och judas
alla är samma person
jag ler
blundar
sitter längst inne bakom en gammal artär




Fri vers av Martin Eld
Läst 235 gånger
Publicerad 2012-01-21 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Eld