Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ner i en vulkan

kroppen släpper sakta taget
går från noll till hundra
ner i djupet av en vulkan
bara för att känna gravitationens lag
brännas på ytan
och växa inne
ge mig ingen fallskärm
se bara på
eller följ med
om du vill




Fri vers av Martin Eld
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Eld