Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar fortfarande inte släppa tryggheten att ingen kommer kunna skada mig.

och allting kommer lösa sig som salt i vattnet, eller hur?


men jag tror dig inte.



förlåt . jag har aldrig lärt mig att låta mig älskas.

ristar in orden i väggen på insidan av ögonlocken


drar in men blåser inte ut
utan bara särar på läpparna och låter röken fly bäst den vill.



Jag minns första gången jag skrev

och hur det kändes som om gråten blötte ner pappret.

och hur betryggande det var
på något sätt
när känslan var fastnålad
arkiverad

så att jag slapp hålla så hårt i den.



Kan du inte se natthimlen?


Någon jag tyckte väldigt mycket om frågade en gång om jag någonsin skulle älska honom tillbaks. jag ljög och gick därifrån med ögonen hårt stängda utan att våga vända mig om.


och jag är fortfarande samma rädda idiot.
jag gråter fortfarande grus.
jag flimrar fortfarande på gränsen till bort långt bort.



men när jag gick hem inatt drog snön fram även över den här staden.





Fri vers av johannacaroline
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-18 23:31



Bookmark and Share


    Själsfrånvaro
"jag gråter fortfarande grus. " och "Någon jag tyckte väldigt mycket om frågade en gång om jag någonsin skulle älska honom tillbaks. jag ljög och gick därifrån med ögonen hårt stängda utan att våga vända mig om." ååååh!
2013-01-06

    Phantasos
Vackert, vackert. Nå, nå, även du kommer inte gråta grus för all tid.
2012-04-18

  Love von Melen
gråter grus
2012-01-12

    tehdog
dukännerintemig
2011-12-19

    ej medlem längre
Vill inte älska för att inte såra.
De är en ytligare värld än så vi lever i
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

johannacaroline