Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade som har förändrat mitt liv


Fullmåne



Du har fått mig att våga leva att våga älska och bli älskad.

Att kunna se allt det vackra runt omkring mig, fullmånen som lyser, den lyser lika vackert som dina ögon.

Men dina ögon lyser av kärlek, kärlek till mig, jag som inte var någon.

Nu är jag full av liv, full av glädje, full av kärlek .

En enorm stor kärlek till dig min älskade




Fri vers av Cecilia.A
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-01-23 12:50



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket vackert!!!!Ger sköna tankar....nu kommer jag nog att drömma skönt
2006-01-23

  prinscess VIP
mycket vacker
vad skönt att någon kan förändra en sliv till det bättra
ja se kärleken den är helt underbara
jag känner precis igen mig
min älskling har också förändrat mitt liv
tack för att du delar med diig av din glädje
kram till dig
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia.A