Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi var vackra där vi låg


*


Det föll från dina fingrar
Skatornas sista skri det skeva
I periferin det som var
Instucket
Under våra ögonlock

Dagen vi dissekerades
Tågade kantiga guldramar i marsch
Och omringade våra skärrade ansikten

Vi var vackra där vi låg




Fri vers av summerbreeze
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-22 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

summerbreeze
summerbreeze

Mina favoriter
flabba