Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hörnet av dig



Du
i maskopi med dig själv
en kopia av din söndagskostym
slätstrukna ögonlock
vad sägs om
att vi kopplar ur ryggraden skiljer
kött från ben och blod och märg och
Du
en samling fuktdrypande minnen en
hel klan på två ben; och nej
det här är ingen symbolik jag säger rätt ut


Du sväljer mina ord leker
sten sax påse med
tomrummet mellan våra händer




Fri vers av summerbreeze
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-14 12:44



Bookmark and Share


  sohrab_R
fint
2007-07-18

  wayward - taiga
tycker jag med!

fin titel
2007-07-14

  Bjarne Nordbö
Vass text som etsar sig fast med sin direkthet.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

summerbreeze
summerbreeze

Mina favoriter
flabba