Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vassa skärvor


Skärvor från då finns i min kropp


Skärvor av svek
Skärvor av hat
Skärvor av sorg


Vassa skärvor som skär i min kropp

När ska jag bli hel?



















Fri vers av Cecilia.A
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-01-26 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia.A