Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens chakra

Klumpen i bröstet tynger…
Så svårt, så tungt
Kärlekens chakra sitter bakom låsta dörrar
En ensam nyckel ligger bredvid
Jag försöker med all min kraft rucka med nyckeln i låset,
Men inget händer…
Kanske borde jag pröva andra nycklar, men var finns dem?
Tankarna och gråten avlöser vart annat
Paniken stiger i bröstet och jag får ingen luft
Väser, kippar efter den luft som jag så väl behöver
Panik! Panik! Panik!
Blicken söker runt i rummet och äntligen börjar hoppet spira!
I en omsorgsfullt klädd låda i grönt siden finns 3 vackra nycklar.
Den första passar så fint i visdomens lås
Den andra passar så fint i kunskapens lås
Den tredje nyckeln öppnar låset till min mur runt kärleken.
Det gröna chakrat lyser starkt och ger mig en så oändlig kraft.
Ett befriande skratt bubblar ur strupen och ja, jag är glad!
Jag är fri!




Fri vers av stjärnljus
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-11 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känner igen det där Anna, tycker OM hur du beskriver Det
2012-04-16

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text!
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

stjärnljus