Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de där fötterna

vad vet väl du om livet,

sa hon, som om hon visste allt

de där fötterna som alltid pekade utåt

och som jag retade mig

din röst, den där högljudda

skar i mina öron och jag lovade mig

själv att aldrig gapa så där

du trodde att du vann

men, vet du vad

jag vann




Fri vers av stjärnljus
Läst 200 gånger
Publicerad 2012-04-27 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnljus