Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn

Du sa att du inte ville mer
Kaos, förtvivlan, smärta i mitt hjärta

Skärselden så nära och så skrämmande
Dess slickande eldar brände mitt hjärta
Det oskuldsfulla inom mig dog

Det styrkefrö som såddes, gav oss kraft och mod,
räddade oss båda från undergång och i denna tid,
blev du min hjälte!
Åh, vad det fyllde mig med lycka!

Men nu står jag här
Oförstående med de djupa ärren i mitt hjärta
och de aldrig sinande tårarna,
För kanske är det så att även en mamma måste
få vara liten ibland




Fri vers av stjärnljus
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-16 22:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så är det
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

stjärnljus