Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen

på en parkeringsplats möttes vi

i vild passion

i mina ådror rusade det varma,

det kittlande

ja, jag ville äga dig bortom allt

för du fanns inom mig, i mig, överallt

ingenstans, nånstans…

flämtade högt tills ingen återvändo fanns

du var min då…

men inte längre

du försvann




Fri vers av stjärnljus
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-04-27 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnljus