Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djur

Dessa underbara djur vars existens förgyllde min dag

Nyanserna i deras pälsar speglade mitt lynne

Så varmt

Så spirande

Så sant

De djupa skuggorna skymdes av det ljusa

och gjorde mig fri för en dag




Bunden vers av stjärnljus
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-14 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnljus