Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
“When we think we know people inside out and we think we know what’s best for them we should try to remember we don’t even know what’s best for ourselves.”


störst vet bäst

Jag har fått en instruktionsbok med tomma sidor
dem ska jag fylla, det du kunnat bidra med står redan där
ändå försöker du slänga in en anteckning för varje sida

De som va Okej igår blir plötsligt fel idag,
du rör om och allt bli otydbart
samtidigt som jag vill testa,
leva och lära... Skriva ner så mycket som möjligt

Du lever mitt liv, ger mig en instruktion
utan förklaring
utan betydelse
bara en konsekvens
för något jag inte förstår,
något som var Okej igår

snart gömmer jag boken och flyr iväg
den ger mig bara grå hår




Fri vers av Missvoice
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-13 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice