Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag kunde flyga

Jag skulle vilja försvinna
inte för alltid, bara en stund

Drömma att alla problem är mina,
skuffa undan problemen i en gömd låda
precis som de där minnena kroppen inte klarar av

Men min kropp har vant sig
eller så är lådan helt enkelt för full...
Det kan rinna över,
det kan hoppa fram nya jag inte visste fanns

Men när jag väl minns, då är det försent
då är skadan sked, en rak höger
åååh va den känns.

Men hade jag kunnat flyga
ja, då hade jag bara tittat på en stund från ovan
endast observerat
sjungt en sång för allt jag älskat och sedan kunnat vila.




Fri vers av Missvoice
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-05 22:29



Bookmark and Share


  träsnidaren
Poetiskt bejakande.
Gillar din lilla text, härligt skriven och tankar som
du även delar med andra säkert,
i alla fall med mig.

"Jag skulle vilja försvinna
inte för alltid, bara en stund"

Så vackert, känner igen mig.
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice