Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapsvärme I / Jag glömmer aldrig när du grät mot mig

Hålla om ett huvud
Ingen enkel uppgift
Hålla om på ett helande sätt
Ogenomförbart

Blotta sina sår
Fläka upp en stålpapperfasad
Blotta det som är smutsigt
För någon som är långt ifrån antiseptisk

Könsrollerna säger tydligt
Att gråta är min uppgift
Könsrollerna vet ingenting
Du kunde det jag är unable to

Snömodd under skorna
Slaskiga gator och inga ljus
Snömodd i rännilar
En smält vän mot mitt bröst

Finaste du
Hela min garderob kan vara dina näsdukar
Finaste och fantastiska och inteförtjänstaste du
Du får luta dig igen




Fri vers av Novak
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-25 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak