Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfar räknar stjärnor

Farfar räknar stjärnor
Mira färdas
Täta granridåer
Lynx under Nyx
Men Farfars hand är varm

Lycanthropus gömmor
Nu blåskiftande
Av köld och katalysator
Full på himlen
Ackompanjerad

Vore inte kölden
Jag hörde
Trollsländors vingar
Jorden under mörker
Farfar och jag på trappan




Fri vers av Novak
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-16 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak