Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noname 2

Du är ogräset
Törneroten
Till den tröja jag fick i inflyttningspresent

Törnehäcken
Kring min ek
Den börd jag föddes till

Och att snubbla
Iklädd törnen
Är ett snedsteg du knappt kan bita dig igenom

Det växer törnen
Ur mina skulder
Jag aldrig kan betala

Jag sår ekar
Där ekar inte finns
Rotar mig




Fri vers (Fri form) av Novak
Läst 212 gånger
Publicerad 2014-04-16 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak