Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittad i mina tonårsvrår. Minst tre år gammal.


Mareld och Lava

Dricker Mareld ur en prickig kopp
Tecknar ögon ut mot tinningen
Olivgrön, mörkröd, nattsvart, spets och nitar
En salig blandning av nudlar, hårfärg och poesi

Ett konstverk i sig, en symbolikens anhängare med texter tatuerade över kroppen

Sportar inte, tränar gärna bara
Därför passar hon inte i Nike och SVEA

Hon dras till likar med udda frisyr
Kufar, om du så vill

Stentuff, kattungemjuk, en feministbrud
Bojkottar RnB, samlar på intryck, uttryck, kunskaper och utsmyckningar

Pretty in a pissed off way

Törst efter liv, vetskap och Fanta

En pall med fyra stadiga egna ben;
Omvänd sorgehandlingskraft
Duktighetsjävlaranamma
Självständighetsförtroende och
Medvetandevilja




Fri vers (Fri form) av Novak
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-31 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak