Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noname 1

Om
Vore jag
Vattenlevande jag aldrig
Igen fick andas samma luft
Som du jag skulle skratta då

Bubblande, brinnande så vore jag en flamma

Kurad mot bröst att dela temperatur
Temperament och all världens sorger över
Min döda kropp där fruktbarhet
Rinner i rännilers ränna
Strömmar tar tag
Flammar jag
Emot




Fri vers (Fri form) av Novak
Läst 221 gånger
Publicerad 2014-04-16 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak