Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden efter mammas kärlek


Gud som haver...



När jag var liten bad jag kvällsbön
Gud som haver barnen kär se till mig som liten är

Men du såg mig aldrig gud

Varför

I mitt hjärta bad jag
Mamma om du håller mig kär se till mig som liten är

Men du såg mig aldrig mamma

Varför

Varför kunde du inte älska mig mamma

Varför såg ingen den lilla flickan som skrek efter kärlek

Varför




Fri vers av Cecilia.A
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-02-06 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia.A