Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart och röd


Två färger finns i mitt liv

Svart från då
Rött är nu

Svart som mitt inre var då, mitt inre som var fullt av smärta och ångest

Svart som hans ögon, han som gjort mig så illa


Något hände

Jag ville inte ha svart i mitt liv längre, orkade inte


Rött är mitt inre nu, mitt inre som nu är fullt av kärlek och värme

Rött som ditt hjärta, du som gav mig all denna kärlek,
du som gav mig livet tillbaka




Fri vers av Cecilia.A
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-02-06 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia.A