Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raderat

Du var då det är långt förbi
det var vi två , vi kommer det någonsin aldrig att bli....

Dina ord var kalla och och ditt kroppspråk så hårt
din vilja så stark inte mig emot

Jag har öppnat mina ögon
slutat kisa det var då du gick bärsärkagång


Låt mig va , var det jag sa
Låt bli det var du som sabba

Känner ingenting det är så det ska va
jag har raderat oss


Vad var det jag sa.....




Fri vers av Vildblomma
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Genomdra text.
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Vildblomma
Vildblomma