Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är och förblir

Du är inget substitut
Du är min kärlek punkt slut

Du är och förblir min bara min
och du kan nu se mig som din

Leker med framtidstankar
så snabbt mitt hjärta för dig bankar

Detta känns så rätt
Nakenheten så ren
känslor så avklätt

Tiden utvisar
just nu är vi två kelgrisar





Fri vers av Vildblomma
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-13 13:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naww..så sött!! :D
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Vildblomma
Vildblomma