Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Du förgyller min tillvaro, belyser min dag när den känns som mörkast
och ingen mig vill ha

Lyssnar på mig och är genuint intresserad
Tar på mig och får mig att känna, känna något jag inte trodde var möjligt
trots att mitt hjärta är halverat

Känner din närvaro fast du är långt bort, vet att du tänker på mig
även om för stunden så kort

Jag ger mig hän till dig och du tar emot mig med dina armar
Du känns så trygg vet vart jag faller om jag ramlar




Fri vers av Vildblomma
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-29 15:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig känsla, väl värt sin prosa.
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Vildblomma
Vildblomma