Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagen

Blir uppslukad

fångad

Tagen


Förvirrad av dess innebörd

Vågar jag

Förlorar jag

Söker svar

letar inom mig

Efter dig!




Fri vers av Vildblomma
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-18 11:17



Bookmark and Share


  Larra
Jäkligt bra
2012-11-12

  Angel of love
Vacker...
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Vildblomma
Vildblomma