Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshandelsmys I // Hårdhuden

Min andra sida
Skalets svarta får
Eller är det kanske den vitaste
Renaste
Sköraste
Svagaste
Länken i min kedja

Det är den sidan
Som hade lagt sig
Ihopvikt som en tröja i flera lager
Tystnad
Blunda
Tagen
En fälld drottning

Den andra sidan
Alltid tvingad att
Preventera dess dominans
Uthållighetssmärta
Pressbett
Aldrig
Vika ihop hårdhuden

Min utåtsida
Åh, så hård
Obevekligt lyckad och lycklig
Så få
Som vet
Mitt yttre
Är gjort av porslin




Fri vers (Fri form) av Novak
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-05 13:48



Bookmark and Share


    T.R.
väldigt stark text med bra flyt. Den känns äkta och gör ont. bra!
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak