Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feminismen har förstört Sverige

Förlåt för rösträtten

Förlåt för att ni kan ligga med era pojkvänner utan att bli på smällen

Förlåt för att ni bär byxor

Förlåt för att ni får vara pappalediga

Förlåt för att ni spelar fotboll

Förlåt för att ni sitter på puben i klungor utan förkläde

Förlåt för att ni blir slickade till orgasm

Förlåt för sexköpslagen

Förlåt för att det finns daghem

Förlåt för att nästan halva riksdagen är kvinnor

Förlåt för att de blir lyssnade på

Förlåt för skilsmässor, preventivmedel och Prideparaden

Förlåt för mödravårdscentralen

Förlåt för barn med närvarande pappor, det är säkert skadligt nu när jag tänker efter

Förlåt för universitetsplatser

Förlåt för allt vad aborträtt heter

Förlåt för Fi!, förlåt för kondomer, förlåt för att de används emellanåt

Förlåt för kampen för bättre förlossningsvård

Förlåt för p-piller och dito stav

Förlåt för olympiska medaljer till damernas skidskyttelandslag

Förlåt för riot grrrl, Linda Skugge och Twilight-nörderi

Förlåt för likhet inför lagen och lika arvsrätt

Förlåt för killar som gråter ut

Förlåt för delat hushållsarbete

Förlåt för uppmuntran, självständighet och individens lycka

Förlåt för jourtelefoner, hemliga boenden och stöd

Förlåt för ROKS, FBF och RFSU

Förlåt för kännedomen att mödomshinnan är en myt

Förlåt för egen inkomst

Förlåt för att män anses kompetenta att ta hand om sina barn

Förlåt för minskade löneskillnader

Förlåt för feminismen, förlåt för allt hemskt den gjort

Förlåt för att ni är överjordiskt korkade om ni inte fattar ironi




Fri vers (Fri form) av Novak
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-08 12:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt framfört för de ignoranta

mycket är gjort, men avsevärt finns kvar innan reell befrining från förtrycket sker
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak