Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat

Hjärtat finner ingen ro

Det är vingligt och smärtsamt


Jag tänker på det som skadat min själ



Det förflutna kan aldrig tas tillbaka..ingen tidsmaskin.

Hjärtat finner ingen ro


Kan det förflutna släppa taget och låta mig gå vidare


Dina ord...dina slag har satt sig fast i mitt kött...i min vilsna sargade själ.

Hjärtat finner ingen ro
Allt du gav ....var att krossa en människa



Du blir starkare


Jag blir svagare


Jag är ensam




Fri vers av törnrosa
Läst 188 gånger
Publicerad 2013-02-16 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa