Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN ORD

Du håller ett hårt grepp om mig


Jag är fast i ditt våld


Du viskar i mitt öra att du har rätt.
...att jag är din


Jag vet att du har fel


Men när jag är svag så lyssnar jag på dig...
för du har indoktinerat mig.


Jag intalar mig själv att dina ord är sanna....
att du känner mig, o vet vad jag vill

Ibland känner jag mig älskad...av dig.
Tills nästa sekund ..
jag inser att du vunnit över mig igen
....o igen.

Du bryter sakta ned mig,
förintar mig

Jag vill inget hellre än att bryta mig loss
Men du håller mig för hårt.

Jag är fast i ditt våld...
jag förblir hon utan ord.























Fri vers av törnrosa
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-08 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa