Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIFFUS SKEPNAD

Du tog det som var mitt, du tog det ända jag var stolt över.

Du tog något jag aldrig igen kommer hitta, du tog hon som var jag.
Jag kommer sakna henne mer än något annat i världen,...hon som skulle blivit jag.
Du tog min själ, du tog mitt liv.

Du formade mig...innan jag blev en egen individ.
Innan jag blev jag.
Jag blev en slags diffus skepnad som överlever på lånad tid.
Utan att egentligen existera.




Fri vers av törnrosa
Läst 203 gånger
Publicerad 2012-10-08 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa