Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjukledighet III / Pre-kyss, i verklighatarheten

"Rebecca Ågren",
Redigera namn?

JA
JA JA

Jag vill inte heta
Inte veta inte vara inte heta det jag hette Då

I drömmen tjurade jag
Men fann mig

Låst i ett famntag utan klapp eller kyss
Osvarande, men närvarande

Förlåtande

NEJ
NEJNEJNEJNEJNEJ-NEJ!!

Men jag antar att
Verklighatarheten

Inte hade skilt sig
Från omedvetandevilans bearbetning av saknadsblodets sånger

Sjung
Om städers fall

Om vykort
Vackervakna ögon och hjärtattackskärlek

Jag skriver inte till dig
Jag skriver för att resa mig rentvå mig rena mig rensa mig från dig

Diska ett helt storkök
Går bra

Men
Inte

Skura bort ditt pre-kyssleende

Näthinnetransplantation
Lobotomi

Jag skulle vilja att min rygg var den rakaste du sett




Fri vers (Fri form) av Novak
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-13 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak