Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill hålla om dig

Jag vill hålla om dig som om du var den sista människan på jorden.

Inte för att jag är rädd för ensamheten.
Inte för att jag är rädd för förändring.
Inte för att jag inte skulle klara att se dig med någon annan.

Nej inte alls därför.

Utan bara för att jag älskar dig.




Fri vers av Eglain
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-13 09:22



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt vacker!
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Eglain