Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar dig massor

Jag trodde jag landat i tanken.
Jag trodde jag var tillfreds med känslan.
Att nu äntligen.
Nu har jag nått dit där det inte gör något om jag bara är ett minne.
Det var en bra känsla och jag log för mig själv när den föll på plats.


Jag
Vet
En
Som
Gillar
Dig
Massor

Det kom bara sådär.
Telefonen skakade till och orden och bilden grävde sig djupare än vad som nog var menat.
Inte direkt, men när huvudet la sig mot soffans ryggstöd och flickan brevid mig somnat.

Nu vet jag inte.
Men kanske det är så att jag inte ska bli bara ett minne riktigt än.
Kanske det inte är dags att lämna riktigt än.

För någon som knappt har börjat leva, gillar mig en massa.




Fri vers av Eglain
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-14 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eglain