Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

immun

"Dina ord känns så äkta"

Men i själva verket är jag borta
Inte falsk, mer bortdomnad,
Kanske immun?
Immun mot tankar
Känslor
Om du dör idag kommer jag inte känna något
Då jag inte känner något alls
Jag har vant mig vid att ha ont

Hur kan det vara äkta om orden jag skriver inte känns?
Talar jag sanning om jag inte tänker
Om jag slutar tänka, vad händer då?
Fan vill du ens förstå?

Jag hade fel, jag känner ilska
Vrede, dina ord är som sniglar i min mun
Och jag sväljer, igen, och igen.
Och aldrig blir jag fullproppad,
För det är dina ord, dina tankar och känslor,
Mitt beroende är också mitt gift

Och du förstår som vanligt ingenting




Fri vers av EllinorHasselgren
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-11 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorHasselgren
EllinorHasselgren