Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fånga mig

Du skrev om mig
Till mig
Jag vet det
Jag är flickan i din dialog
Och pojken, det är du

Jag är
Fångad i en bur
Men trivs
Fast ändå inte
Lek på allvar
Men för rädd
Rädd för att bli mött

Jag är fången i bojor utan kedjor
Jag är hunden utan kläder men ändå inte naken
Du vill befria mig, fånga mig
Men du misslyckas
Gång på gång

Ja jag är spydig
Vill se vad som händer
Måste veta men vill inte förstå
Det är sant

Ingen kan fånga mig




Prosa av EllinorHasselgren
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-15 12:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skaldat!
2013-05-15

    ej medlem längre
Underbar känsla i den texten.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

EllinorHasselgren
EllinorHasselgren