Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jagad

Lek på allvar, dina lockar,
Lockar fram, ilska och raseri,
I kontrast, mot den kärlek,
Jag inför dig känner.

Med blommor och choklad,
Leker du med mig, eller är det jag,
Som leker med dig, dina känslor,
Åh du måste verkligen hata mig.

Fånga mig då, men håll inte så hårt,
Det gör ont, jag brister, aj.
Du skadar mig och du njuter,
Är du sjuk?

Anblicken av dig, gör mig svettig,
Du lockar fram, ångest och lidelse,
Fan vad det bultar, ser du inte,
Jag klarar inte av det här.




Prosa av EllinorHasselgren
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-16 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorHasselgren
EllinorHasselgren