Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtal

Jag ligger naken i sängen,
Enbart iförd öronhängen,
Röda ovaler,
Likt blodsdroppar
Mot mina bara axlar

Du får hyra min kropp
På obestämd tid
Så jag inte är ensam
Ta hand om mig
Men gör det inte
Allt för uppenbart
Jag gillar att intala mig
Att jag fortfarande är stark

Det är inte svårt att nå ditt hjärta
Jag har lärt mig att förföra
Förtrolla, förvilla, jag kan manipulera dig om jag vill.

Mitt hjärta, det får du inte.
För jag kan ej längre älska
Då mitt förtroende för kärlek,
Och kanske mest av allt trygghet,
Ej länge finns




Fri vers av EllinorHasselgren
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-11 14:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande ord..
2013-05-12

  Robin V
Jävligt bra!

"Du får hyra min kropp
På obestämd tid
Så jag inte är ensam
Ta hand om mig
Men gör det inte
Allt för uppenbart
Jag gillar att intala mig
Att jag fortfarande är stark"
- helt briljant vers!
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

EllinorHasselgren
EllinorHasselgren