Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta med mig, kom.


hundöron på mina blad och
en envis röd färg, gräv
ner dig i mitt hår jag vill så gärna
komma in.
under.
dina revben, och skrika
åt dina slag:
\"öka pulsen för fan jag står ju här!\"
och jag
gör mig liten, mindre än mitt hopp
så snälla ta mig
i fickan ett tag, ta med mig. kom.
jag ristar in ditt namn i mina ögon
så du förblindar mig, och jag
slipper se. slipper se.
slipper se att du inte ser mig, för jag vet ju
att älskling du är en komet
kom, mät mina år. du får dom.




Fri vers av summerbreeze
Läst 671 gånger
Publicerad 2006-03-03 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt, talangfullt skrivet,
jag gillade att läsa, det flöt på bra!
2006-03-03

  galjonsfigur
ååh. dom två sista raderna är verkligen.. jag vet inte men me love.
"att älskling du är en komet
kom, mät mina år. du får dom."

<3
2006-03-03

  Marlene Anna Linnéa
den slog ner min känslor i magen..!
oj, vad jag gillade hur känslan förändras genom dikten
och du beskriver det så bra
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

summerbreeze
summerbreeze

Mina favoriter
flabba