Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på ett äldreboende





jag tror han känner sig mycket ensam

trots alla vänner

han har börjat få ålderskrämpor

trots att han inte är så gammal

yngst på äldreboendet, bara 70 år

de andra bra över åttiostrecket




fick brev från honom idag

ett brev skrivet på vers med rim

han tycker om att skriva

men mellan raderna lyser ensamheten igenom

den kan ingen omvårdnad bota

att vara beroende av andra

för att vardagen ska fungera

måste vara jobbigt




alla vill bli äldre, men ingen vill bli gammal

gammal och hjälplös vill ingen bli

inte heller jag

då gör jag hellre slut på eländet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-04 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande text
Själv har jag sedan födseln alltid varit beroende av andra
Tex poeter
:)
/ PG
2013-07-04

  SatansSon VIP
alzheimer är en djävulsk sjukdom.
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP