Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebookssida

Så lite vi vet...

Vad som sker där bakom skärmen.

Du sitter och ler, vid lägerelden

Kramar dina barn

Reser ut i världen

Paddlar kanot, kör med skoter 

Fiskar, plockar bär och svamp

Där finns så mycket mer, vi inte ser... 

Kylan, längtan, smärtan...

Blommor som vissnar..

Snön smälter..

Skotern välter...




Fri vers (Fri form) av Leila Kauppi
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-14 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leila Kauppi