Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klapp på axelln

Ta dig i kragen

Ryck upp dig

Tiden läker alla sår

Det som inte dödar, hädar

Jag går

AV

ITU

I BITAR

Samlar ihop mig 

Hoppas

Att bitarna sitter rätt denna gång

Så jag kan se det vackra i allt som sker...

 




Fri vers (Fri form) av Leila Kauppi
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-19 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leila Kauppi