Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag gjort bort mig nu igen...

Skammen antastar henne

likt pilar genom hjärtat om och om igen

Skulden tynger henne 

som en rustning 

Hon vill sudda bort det som hänt

Börja om

ge dem en vackrare bild

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Leila Kauppi
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-09 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leila Kauppi