Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kontroll

Rädd

utan kontroll

för människor pratar

lägger till,

spekulerar och vill ha rätt.

Sanningen?

vem bryr sig om den?

Det ska vara smaskiga detaljer

gärna några droppar blod och galenskap

Det får dem att känna sig präktiga och normala

Ingen är ju helt normal 

Lite galen ska man ju va

skillnaden är minimal

 




Fri vers (Fri form) av Leila Kauppi
Läst 274 gånger
Publicerad 2014-07-10 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leila Kauppi