Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kategori: Livet / Självförtroende Skapad 2005-09-18 17:50:18 ifrågasätt negativa tankar!


Tanken växer

Lindanserskan svävar fram på en skör silvertråd,
med mjuka gungande steg hoppar hon upp.
Luften stödjer henne i handen.
Hon ler och landar lätt igen.
Vinden tilltar kraftigare och än ler hon.
Det starka självförtoendet håller henne stadigt på plats.
För hon vet att hon är den som styr...




Fri vers av Elisabeth K
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-19 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth K
Elisabeth K