Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven: 2004-11-15 kl. 03.20 Längtan


Ängeln

Jag är en ängel vid din sängkant.
Jag ber för dig.
Lägger mina händer lätt över ditt bröst.
Känner ditt hjärta slå då.
Du ler mot mig i din dröm.
Mina ögon fäller tårar för dig.
Allt jag önskar finns inte för tillfället.
Jag är långt borta, men ändå dig nära.
Hoppet pyr i luften och stärker ditt inre.
Mina vingar sänder dig kärlek.
Jag lägger mig intill dig och kramar dig varmt.
Ditt inre växer och blir helt...
Min gloria glöder när den känner av din aura.
Mottar dess hetta och färger.
Reflekterar tillbaka mera med vingarnas glans.
Snabbt och effektfullt följer dig runt...
Jag är din ängel som gett dig allt...




Fri vers av Elisabeth K
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-02 05:52



Bookmark and Share


  Nathalia
Vackert formulerat och flyter fint!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth K
Elisabeth K