Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-11-14 kl 01.46


Glasets spegel

Jag ser dig genom glaset,
du är glad och har ett vackert leende.
Jag blir lycklig.
Jag vill kyssa dig!
Jag vill ta på dig!
Jag vill smeka dig glad!
Jag vill känna din parfym!
Jag vill kramas!
Jag vill vara dig nära.....
Jag smeker glaset och känner mig glad att se dig!
Fast mina fingertoppar är besviken att de inte får känna din kropp.
Nu får jag vänta för glaset är mellan oss.
Tiden är inte rätt för träffas även om den alltid är rätt för mig.
Jag är glad att leva i rätt tid för \"glaset\" förr skulle inte det vara möjligt.
Jag saknar dig och låt oss snart träffas igen....




Fri vers av Elisabeth K
Läst 468 gånger
Publicerad 2005-06-29 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth K
Elisabeth K